Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Monday, July 24, 2006

Watermark levert brancheoplossingen met Microsoft Dynamics AX

Transics profiteert als eerste van certificering field service applicatie

Veenendaal – Source: Watermark In lijn met zijn strategie om oplossingen te assembleren, volgt Watermark het Microsoft Industry Builder-programma (IB). Op basis van dit initiatief levert Watermark Microsoft brancheoplossingen voor sectoren als Professional Services, machine- en apparatenbouw en Field Service op basis van de Microsoft Dynamics AX-productlijn.

De Industry Builder-oplossing voor Field Service is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Iteration2. Watermark werkt hiermee op strategisch niveau samen zodat Europese klanten profiteren van de Field Service-oplossing. De eerste gezamenlijke klant waarbij deze oplossing geïmplementeerd wordt is Transics, Europees marktleider in boordcomputers voor vrachtwagens.

Kees van Musscher, Chief Commercial Officer van Watermark: “Wij geloven dat Microsoft’s sectorgerichte strategie de beste aanpak is om middelgrote bedrijven te voorzien van betaalbare en effectieve brancheoplossingen.”

Mike Gillis, President van Iteration2 voegt toe: “De beslissing om te partneren met Watermark is gebaseerd op ons gezamenlijke commitment richting Microsoft Dynamics AX en onze focus op vergelijkbare branches. Watermark zal onze oplossingen implementeren en ondersteunen bij haar Europese klanten op basis van jarenlange branche-ervaring en een bewezen implementatie aanpak.”

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design