Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Thursday, September 28, 2006

Introductie Business Ready Licensing en Business Ready Enhancement Plan voor Microsoft Dynamics

Source: www.watermark.eu/nl -- Microsoft kondigt het Business Ready Licensing model en het Business Ready Enhancement Plan aan voor de Microsoft Dynamics oplossingen. Hiermee worden de licentie- en onderhoudsprogramma's vereenvoudigd en krijgen deze programma's meer waarde. Business Ready Licensing stroomlijnt de prijzen van de Microsoft Dynamics-oplossingen Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics GP, Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics SL. Microsoft gaat niet meer uit van een prijsmodel dat gebaseerd is op honderden modules en kleinere onderdelen, maar van een model dat voornamelijk is gebaseerd op het aantal gelijktijdige gebruikers dat daadwerkelijk gebruik maakt van de software. Het nieuwe model is voornamelijk gebaseerd op gemeenschappelijke functionaliteit en resulteert in een lagere prijs voor een gemiddelde instapconfiguratie. Daarnaast wordt het bepalen van de samenstelling van licenties veel eenvoudiger.

Het nieuwe Enhancement Plan is een wereldwijd onderhoudsprogramma voor Microsoft Dynamics oplossingen en biedt klanten meer waarde tijdens de levenscyclus van de producten. Tot de nieuwe voordelen behoren investeringskrediet voor een transitie, onbeperkte online training voor klanten en mogelijkheden om in contact te treden met de Microsoft Dynamics CustomerSource-gemeenschap.

Business Ready Licensing is vanaf 1 augustus 2006 beschikbaar en bestaat uit:

- Microsoft Dynamics Business Essentials Edition - dit is een geïntegreerde krachtige financiële en supply chain management oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een basis oplossing voor financieel beheer en handel en die gemakkelijk kan meegroeien als het bedrijf groeit.

- Microsoft Dynamics Advanced Management Edition - deze oplossing is voor groeiende bedrijven die complexe, functioneel rijke ERP-software nodig hebben en die op zoek zijn naar een oplossing die kan worden aangepast om hun geavanceerde processen voor financiën, supply chain management, productie en financiële projectadministratie te ondersteunen. Ook kunnen met deze oplossing essentiële business intelligence en rapportages verkregen worden voor het management.

- Microsoft Dynamics Advanced Management Enterprise - bestemd voor organisaties met complexe behoeften. Het is een uitbreiding van Advanced Management Edition met geavanceerde mogelijkheden voor supply chain management, service management, configuratie, productie en ontwikkeling op basis van een vast bedrag.

Het nieuwe Enhancement Plan zal de komende zes tot negen maanden gefaseerd beschikbaar komen en bestaat onder meer uit:

- Onbeperkte online training - onder andere online trainingen, handboeken, training gericht op nieuwe functionaliteit en leerplannen.

- Investeringskrediet voor een transitie - deze nieuwe voorziening is voor klanten van Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics GP, Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics SL en is van toepassing op de transitie van de ene Microsoft Dynamics product 'code base' naar een andere, of van het ene pakketniveau naar het andere (bijvoorbeeld van Standard naar Professional) binnen een productfamilie.

- Microsoft Dynamics CustomerSource-gemeenschap en -tools - de Microsoft Dynamics website komt wereldwijd beschikbaar voor alle klanten die aan het Enhancement Plan deelnemen. Er zal extra aandacht komen voor gelokaliseerde content. CustomerSource biedt onder meer product- en servicecontent die specifiek is voor de klant, een knowledge base, downloads, nieuws en online training.


0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design