Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Wednesday, October 18, 2006

Drie fabrikanten kiezen voor zelfde ERP

Bron: www.logistiek.nl -- In één week heeft ERP-leverancier Pulse er drie nieuwe klanten bijgekregen, alle drie machine- en/of apparatenbouwers. Eerder dit jaar tekenden al vijf andere bedrijven. ‘Ongeveer anderhalf jaar geleden hebben we heel bewust de stap gezet naar focus op branche.’

In één week heeft ERP-leverancier Pulse er drie nieuwe klanten bijgekregen, alle drie machine- en/of apparatenbouwers. Eerder dit jaar tekenden al vijf andere bedrijven. ‘Ongeveer anderhalf jaar geleden hebben we heel bewust de stap gezet naar focus op branche.’

Reseller Microsoft

Pulse Business Solutions is partner en reseller van Microsoft Business Solution. De ERP-oplossing die Pulse biedt is een combinatie van Microsoft Dynamics AX (voorheen Axapta) en de productconfigurator van Sofon.

De drie bedrijven die afgelopen week tekenden zijn de volgende:

Haas Mondomix

Deze producten van machines voor de voedingsmiddelenindustrie werkt momenteel met een verouderd ERP-systeem en heeft behoefte aan een nieuwe oplossing voor onder andere planning, calculatie en itemmanagement.

Vital Scientific

Deze producent van apparaten voor medische toepassingen zocht een oplossingen waarmee het kwaliteitsmanagement werd geborgd en een implementatiepartner voor de lange termijn.

Solland Solar

Deze producent van elektronische componenten wil de komende jaren zijn productie verdubbelen en zocht daarom naar een flexibeler ERP-systeem.

Twee andere bedrijven die recent tekenden voor Pulse zijn:

Kinkelder

Deze producent van metalen zaagbladen heeft zestien vestigingen in Europa en de VS en wilde die uitrusten met één centraal ERP-systeem om zo uniformiteit van procedures te bereiken.

De Rollecate

Deze producent van ramen, deuren en gevels zocht naar een flexibel ERP-systeem en een implementatiepartij die zijn beloftes wél waar kon maken. Het gaat werken met het branchemodel voor de bouwtoelevering met daar bovenop wat nieuwe te bouwen functionaliteit.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design