Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Monday, October 16, 2006

Paré investeert in Microsoft Dynamics AX

Bron: HGH Tassenfabrikant Paré in Tynaarlo heeft het ERP-pakket Dynamics AX van Microsoft Business Solutions aangeschaft. Het pakket gaat draaien in de vestigingen in Nederland en China. Paré en haar zusterbedrijven Dutchbag en Eurobag zijn leveranciers van tassen onder de merknamen Daniel Ray en Sur5Al. De productie vindt plaats in China en wordt begeleid door het Eurobag kantoor dat gevestigd is in Hong-Kong.

Paré levert tassen onder de merknamen Daniel Ray en Sur5al. Het ontwerp van de vele tassen vindt plaats in Tynaarlo, waar een gespecialiseerd team van ontwerpers en stylistes zorg draagt voor het design. In China worden de producenten benaderd om volgens de opgegeven specificaties de productie te starten.

In haar 7000 m2 grote warehouse komen alle geproduceerde tassen bijeen om verder gedistribueerd te worden naar de Europese afnemers. Tevens is het mogelijk om Value-Added Logistics werkzaamheden uit te laten voeren b.v. het prijzen van de artikelen, labelling, barcodering en dergelijke

De onderneming is de afgelopen jaren zo snel gegroeid dat de huidige applicatie niet meer toereikend is om de sterke groei van de onderneming bij te kunnen benen en daarnaast wil men de mogelijkheid hebben om flexibel nieuwe afzetkanalen te kunnen bedienen. Zo is onlangs een contract gesloten met een grote Duitse retailer waarbij Paré zorg draagt voor de levering en optimale voorraad aansturing van zo’n 500 winkels. Dit zogenaamde Vendor Managed Inventory stelt duidelijk andere eisen aan de ERP software en daaraan voldoet Dynamics AX.

Bijzonder is dat in het magazijn van Paré value added logistics plaatsvindt, bijvoorbeeld het prijzen, labellen en coderen van artikelen.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design