Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Monday, November 27, 2006

HSO biedt Winvision ondersteuning bij laatste stap naar compleet Microsoft platform

HSO zal Winvision gaan ondersteunen bij de implementatie van Microsoft Dynamics AX voor haar financiële administratie. Winvision zal vanaf 1 januari aanstaande op versie 4.0 van Dynamics AX de financiële administratie voeren. Hierdoor zijn alle applicaties die bij Winvision worden gebruikt van Microsoft.

Winvision wil, als één van de belangrijkste Microsoft spelers in Nederland, altijd voorop lopen met de nieuwste technologie. Hierdoor is Winvision in staat om haar relaties te ondersteunen met de nieuwste producten van Microsoft. Vanwege deze feiten heeft Winvision gekozen om nu ook de eigen bedrijfsadministratie op het Microsoft platform te brengen.

Als partner voor deze implementatie is gekozen voor HSO. Met meer dan 60 relaties is HSO een van de marktleiders op het gebied van Dynamics AX implementaties. De keuze is mede bepaald omdat Winvision en HSO nauw samenwerken. Winvision is met haar 10 Microsoft competenties een goede aanvulling op de dienstverlening van HSO. Gezamenlijk kan door middel van deze samenwerking het gehele Microsoft platform bij bedrijven optimaal worden geïmplementeerd en beheerd.

Op korte termijn zal de applicatie Microsoft Enterprise Project Manager aan Dynamics AX worden gekoppeld. Voor Winvision betekent het inzetten van Dynamics AX een beter inzicht in de financiële resultaten. HSO breidt hierdoor haar dienstverlening in de Professional Services Automation sector uit met een brancheoplossing die volledig is gebaseerd op het Microsoft platform.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design