Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Tuesday, November 14, 2006

Watermark Education breidt uit naar Spanje en Groot Brittanië

Watermark Education, de opleidingstak van Microsoft ERP en CRM implementatiespecialist Watermark, gaat vanaf november 2006 trainingen aanbieden en verzorgen in Spanje en Groot Brittannië.

Watermark Education wil hiermee zijn positie als gecertificeerd Microsoft-opleidingsinstituut verder verstevigen en klanten tegemoet komen door ook in andere regio’s de mogelijkheid bieden trainingen te volgen.

Watermark Education verzorgt trainingen voor bedrijven in het partnerkanaal voor wat betreft de ERP-oplossingen Microsoft Dynamics™ AX , NAV en CRM. Tot nu toe werden de opleidingen alleen vanuit Nederland verzorgd, maar Watermark Education kent duidelijk de ambitie om internationaal te groeien. De uitbreiding naar Spanje en Groot Brittannië is dan ook een eerste stap. In de toekomst wil Watermark Education zijn afzetgebied nog verder uitbreiden. De verwachting is dat na Groot Brittannië en Spanje, volgend jaar minimaal 2 nieuwe landen zullen volgen.

Watermark Education kreeg in januari 2006 het keurmerk Microsoft Business Solutions GOLD Certified Partner for Learning Solutions (CPLS). Om deze status te krijgen moeten bedrijven aan een het door Microsoft aangegeven kwaliteitsniveau voldoen. Watermark Education heeft inmiddels de CPLS status ook gekregen voor zijn Educationtak in Groot Brittanië en Spanje.

Jan Leppink, General Manager Watermark-Education BV: “Ons uiteindelijke doel is om in het buitenland een Education organisatie op te zetten, vergelijkbaar met Nederland. De certificatie door Microsoft is voor ons een bevestiging dat we daarin op de goede weg zijn.”

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design