Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Friday, December 08, 2006

AME Research onderzoekt Ictopus en komt tot zeer positieve conclusies.

Bron: ictopus -- AME Research heeft op basis van de jaarverslagen van de laatste jaren een onafhankelijk rapport uitgebracht over Ictopus en komt tot zeer positieve conclusies:

"Ictopus Groep sterk in ERP en opleiden.

Boeiend bedrijfsmodel genereert flinke groei"

De ICT Dienstverlener Ictopus Groep is een financieel gezonde onderneming die interessant en goed in elkaar steekt. Jo Derks heeft het bedrijf in 1996 opgericht en stuurt 150 medewerkers in 2006 naar een goede winstgevende omzet van ruim € 13 miljoen. Interessant is de samenstelling van de omzet die ruwweg half om half bestaat uit praktijkopleidingen en cursussen op MBO en HBO niveau en de andere helft uit Consultancy, Softwareontwikkeling, Implementatie en Beheer van systemen van twee marktleidende leveranciers, Microsoft en SAP.

Ictopus Groep sluit daarmee naadloos aan op twee kerntrends in Nederland, te weten voortdurend meer aandacht voor de kwaliteit van praktijkgericht onderwijs en steeds verdergaande procesautomatisering in het midden en kleinbedrijf en bij grote ondernemingen en organisaties. Door deze aanpak behoort Ictopus tot de kleine groep van de beste ICT ondernemingen in Nederland met vier of vijf AME sterren. "


"Verder is het positief dat Ictopus een flinke omzetgroei combineert met groei van het aantal medewerkers. Het geheel levert 4 AME sterren op. Om die reden is Ictopus in het oktobernummer van High Tech Analysis opgenomen in de lijst van de 40 beste ICT ondernemingen in Nederland uit een onderzoek naar 220 ICT ondernemingen. Kortom: met Ictopus is het goed zakendoen en interessant om bij te werken"


De kwalificatie is tot stand gekomen op basis van strenge criteria van het AME op basis van waardelijn, informatieproductiviteit, rendement aandeelhouders, omzetgroei en werknemersgroei. AME Research geeft in haar Ondernemingsanalyse tevens aan dat " voortzetting en verfijning van het ingezette beleid kan alleen maar leiden tot verdere groei en waardevermeerdering van de onderneming".


Ictopus heeft vestigingen in Limburg, Eindhoven en vanaf 1-1 ook in Nieuwegein.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design