Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Thursday, December 07, 2006

Enige Gold Partner in Nederland voor Sofon Guided Selling

Pulse Business Solutions is door Sofon aangewezen als enige Sofon Gold Solution Partner in Nederland. Pulse integreert de software Sofon Guided Selling met Microsoft Dynamics AX. Inmiddels heeft Pulse veel referenties waarbij Sofon Guided Selling succesvol is ingezet. De software van Sofon is bedoeld voor bedrijven die klantspecifieke producten en diensten leveren. Sofon Guided Selling ondersteunt verkoopbinnendienst, buitendienst, dealers, agenten en klanten met als doel het verkoopproces effectief en probleemloos te laten verlopen.

Voor ieder bedrijf dat klantspecifieke producten of diensten levert, is het maken van verzorgde en complete offertes een onmisbare stap tot het verkrijgen van een opdracht. Zeker als er sprake is van verkoop via een internationaal distributienetwerk van eigen vestigingen en dealers.

Sofon ondersteunt het gehele verkoopproces van onder andere productiebedrijven, handelsondernemingen, financiële dienstverleners, ICT-dienstverleners, etc.. En dan voornamelijk waar het gaat om het snel, effectief, foutloos en professioneel opstellen van offertes, orders en contracten.

Voor het opstellen van verkoopdocumenten is in de regel veel kennis en ervaring vereist met betrekking tot de samenstelling van producten, prijzen, marges, commerciële en juridische afspraken. Met Sofon kunt u deze kennis zodanig vastleggen dat verkoopbinnendienst, verkoopbuitendienst, dealers en agenten hun werk effectief kunnen verrichten. Bovendien geeft Sofon het verkoopmanagement voortdurend inzicht in de voortgang en status van verkooptrajecten

Sofon Guided Selling is de verzamelnaam voor een zestal modules. Iedere module draagt op een unieke manier bij aan de verbetering van het totale offerte- en orderproces. Afhankelijk van uw vraag of probleem kunt u kiezen voor één of meerdere modules. Alle modules sluiten naadloos op elkaar aan, nu en in de toekomst. Dit betekent dat ook in een latere fase aanvullende modules uit de Sofon Guided Selling range aangeschaft kunnen worden.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design