Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Monday, December 18, 2006

Fiat voor fusie Qurius en Watermark

Source: Qurius -- Aandeelhouders akkoord met transactie en uitbreiding Raad van Bestuur.

Tijdens de vanochtend gehouden buitengewone vergadering hebben de aandeelhouders van Qurius N.V. hun fiat gegeven voor de fusie met Watermark. Door de fusie ontstaat Europa’s grootste Microsoft Dynamics-partner. De combinatie telt circa 700 medewerkers en 1.700 klanten. De fusie wordt met ingang van 31 december 2006 geconsolideerd in de cijfers van Qurius.
De aandeelhouders hebben naast de transactie ook het voorstel om de Raad van Bestuur van Qurius met twee directeuren uit te breiden goedgekeurd. Daardoor zal de Raad van Bestuur van Qurius per 18 december naast Fred Hermans en Mark van Kemenade bestaan uit Tom Stolk en Frank van der Woude van Watermark.

“Samen kunnen we onze klanten een compleet pakket oplossingen en diensten bieden en onze Europese groeiambities sneller realiseren. Onze klanten kunnen profiteren van de toegenomen expertise en schaalgrootte. Tevens verwachten we dat de fusie direct een positieve bijdrage zal leveren aan de winst per Qurius-aandeel”, aldus Fred Hermans, chief executive officer van Qurius.

Transactie en aandelen
Nadere informatie over de transactie is te vinden in de op de Qurius-website gepubliceerde aandeelhouderscirculaire. Kort samengevat verkrijgt Qurius 100% van de Watermark-aandelen in ruil voor 18 miljoen euro in contanten, 18,6 miljoen nieuw uit te geven (niet-genoteerde) Qurius-aandelen B en een aandelenlening van 2 miljoen nieuw uit te geven genoteerde aandelen. De uitgifte van B-aandelen is een tijdelijke oplossing om de transactie in korte tijd af te ronden: voor 1 mei 2007 zullen deze 18.6 miljoen B-aandelen geconverteerd zijn in genoteerde aandelen. Door de transactie neemt het totale aantal uitstaande Qurius-aandelen toe tot 74.682.619.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design