Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Wednesday, December 20, 2006

Qurius krijgt distributierechten Blue Fox Porini

Source: Qurius -- Qurius heeft de distributierechten verkregen van de op Microsoft Dynamics AX gebaseerde Blue Fox Porini-productlijn voor de textiel- en mode-industrie. De doorslaggevende criteria bij de keuze van Blue Fox Porini’s ‘value added reseller’ voor de Nederlandse markt waren branche-expertise en toegevoegde waarde op het gebied van Microsoft licentieverkoop en implementatieprojecten. Deze overeenkomst past in de ambitie van Qurius om specifieke branches, waaronder de textiel- en modebranche, te bedienen met zo compleet mogelijke oplossingen. Tot de klantenkring van Qurius in de fashion-markt behoren GSUS, Marlies Dekkers en Van Winkel Fashion.

“Door het Microsoft Dynamics AX basisplatform aan te vullen met de branchespecifieke Blue Fox Porini-modules kunnen we middelgrote tot grote textiel- en modebedrijven een op hun organisatie toegesneden totaaloplossing leveren, ook internationaal. In de Blue Fox Porini-productlijn is 37 jaar ervaring in de textiel- en mode-industrie verwerkt, van ontwerp tot geïntegreerde productiebesturing en –beheersing. Het is de enige oplossing voor deze branche die door Microsoft in het Industrial Builder-programma is opgenomen. Bovendien is de oplossing ook geschikt voor klanten met productie- of verkoopactiviteiten buiten Nederland”, aldus Constant van Limburgh, directeur van Qurius Business Solutions.

Het ‘Microsoft Industrial Builder’-programma is een gestructureerd programma waarbij Microsoft in samenwerking met vooraanstaande onafhankelijke ISV’s (independent software vendors) volledige oplossingen uitwerkt die tegemoet komen aan de behoeften van verschillende bedrijfssectoren. De in dit programma ontwikkelde Microsoft Dynamics AX-softwareoplossingen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en worden gecombineerd met door Microsoft ondersteunde support. Zij mogen uitsluitend verkocht worden na certificering per land. Naar verwachting vindt de certificering van de Engelstalige Blue Fox Porini-versie in januari 2007 plaats, en volgt daarop de certificering van de Nederlandse software.

Blue Fox
Blue Fox ontwikkelt en levert geïntegreerde softwareoplossingen voor de internationale textiel- en mode-industrie onder het Blue Fox Porini-label. Daarnaast distribueert Blue Fox CAD/CAM-software voor engineering-toepassingen en levert het softwarebedrijf CAD/GIS-oplossingen voor overheidsinstellingen. Blue Fox is beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design