Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Friday, December 01, 2006

Watermark breidt productportfolio uit met Sofon Guided Selling

Veenendaal – Watermark, leverancier van Microsoft Dynamics oplossingen breidt zijn productportfolio uit met software van het Nederlandse bedrijf Sofon. Sofon Guided Selling stelt organisaties in staat klantspecifieke producten en diensten effectief en foutvrij te verkopen. Watermark biedt Sofon aan in combinatie met de Microsoft Dynamics software waarmee Sofon is geïntegreerd.

Sofon Guided Selling is verkoopondersteunende software voor klantordergestuurde ondernemingen. Sofon versnelt en vereenvoudigt het verkoopproces, terwijl de kwaliteit van offertes en orders aanzienlijk verbetert. Met Sofon wordt bedrijfseigen verkoop- en productkennis zodanig vastgelegd dat ook met minder kennis en ervaring, een betere afstemming plaatsvindt tussen klantwensen en productmogelijkheden. Omdat dit veel administratieve tijd bespaart, is er meer tijd voor direct klantencontact.

Kees van Musscher, Chief Commercial Officer van Watermark: “Voor klantordergestuurde bedrijven is het essentieel dat het traject van offerte tot order foutloos en soepel verloopt. Door de lagere marges maakt dit het verschil tussen winst of verlies op een individuele order. Standaard ERP- en CRM-systemen leveren hiervoor alleen een basale ondersteuning. Sofon is hierop ingesprongen. Sofon past goed bij Watermark omdat het bedrijf in de afgelopen jaren met de Guided Selling software een uitstekende reputatie heeft opgebouwd en bij tal van gerenommeerde bedrijven succesvolle implementaties heeft gerealiseerd."

Otto van der Tang, Managing Director Sofon: “Nu we marktleider zijn in Nederland is het ons doel de komende jaren met name in het buitenland sterk te groeien. Wij verwachten dat de samenwerking met Watermark daaraan een belangrijke bijdrage gaat leveren.”

Watermark zal vanuit haar focus op de klantordergestuurde industrie Sofon met name inzetten als productconfigurator en ordergenerator voor Microsoft Dynamics. Ook is er inmiddels een koppeling met Microsoft Dynamics CRM waarbij de integratie met Sofon zorgt voor het eenvoudig maken van offertes en actueel inzicht in verkoopinformatie.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design