Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Wednesday, January 03, 2007

Parcom neemt 21% belang in Qurius

Bron: Qurius -- Parcom Ventures B.V., de private equity maatschappij van ING, heeft een belang van ongeveer 21% in Qurius genomen. Hiertoe heeft Parcom de door de fusie van Qurius met Watermark verkregen Qurius (B-)aandelen overgenomen van ABN AMRO Capital en Prime Technology Ventures. De fusie van Qurius en Watermark vond plaats op 18 december jl. en resulteerde in een combinatie met circa 700 medewerkers en 1.700 klanten. Het totale aantal uitstaande Qurius-aandelen (A en B) bedraagt 74.682.619. Zoals ook in de shareholder circular van 27 november 2006 is aangegeven, zullen de 18,6 miljoen B-aandelen voor 1 mei geconverteerd worden in A-aandelen en daarmee verhandelbaar worden via Euronext.

“Met de fusie is een belangrijke eerste stap gezet in de realisatie van onze Europese groeistrategie. Dat een institutionele partij nu op deze manier aangeeft vertrouwen in ons te hebben, is een belangrijke mijlpaal. Parcom heeft een bijna 25-jarig track record dat zich kenmerkt door lange termijn betrokkenheid en een uitstekend behaald rendement”, aldus Fred Hermans, chief executive officer van Qurius.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design