Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Wednesday, February 21, 2007

Danieli Corus verbetert efficiëntie met nieuw ERP

Bron: www.logistiek.nl -- Danieli Corus, voor 50 procent eigendom van staalconcern Corus, heeft gekozen voor Microsoft Dynamics AX. Softwareleverancier Qurius gaat het ERP-pakket installeren. Belangrijkste redenen om te kiezen voor de nieuwe software zijn het verbeteren van de efficiëntie en het beperken van de valutaire risico’s.

De ERP-oplossing die Qurius gaat implementeren is onderdeel van het Microsoft Industry Builder-programma. Dit programma is ontwikkeld voor de professionele servicesector. Bij Danieli Corus moet de software bijdragen aan bedrijfsbrede efficiëntie, dankzij de financiële module en integratie met de urenregistratie en projectadministratie. Het pakket wordt op termijn uitgebreid met de modules voor planning, inkoop en customer relationship management. Voor dit laatste gaat Danieli Corus Microsoft Dynamics CRM gebruiken.

Verschillende locaties

Danieli Corus levert installaties, machines en advies op het gebied van staalindustrie aan bedrijven over de hele wereld, vanuit vestigingen in Nederland, Canada en de Verenigde Staten. Daarbij moeten verschillende lokale valuta in het financiële systeem op de juiste ingedekte waarde verwerkt worden. Volgens Paul Hubbeling, manager operations- en ICT-verantwoordelijke bij Danieli Corus, kunnen met de nieuwe ERP-oplossing de valutaire risico’s worden verminderd. “Bovendien maakt Microsoft Dynamics AX wereldwijde centrale informatieverwerking mogelijk, waardoor de kwaliteit van de informatie sterk verbetert.”

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design