Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Wednesday, March 12, 2008

Roos Electronics kiest voor Dynamics AX

Veenendaal, 12 februari 2008 – Roos Electronics B.V. heeft de keuze voor Dynamics AX gemaakt om de gewenste internationale groei van de organisatie te ondersteunen. Mede vanwege de bewezen ervaring en kennis van handelsorganisaties gaat HSO Roos Electronics tijdens de implementatie begeleiden.

Roos Electronics, met haar merk ELRO marktleider op het gebied van doe-het-zelf-huisbeveiliging, camerasystemen en beveiligingsverlichting, werkt al sinds 2001 met DiGiS van Unit4 Agresso. Vanwege het niet meer onderhouden van de applicatie door Unit4 Agresso is Roos Electronics op zoek gegaan naar een vervangende applicatie. De nieuwe applicatie moest in ieder geval de wens van Roos Electronics om internationaal te kunnen groeien ondersteunen. Verder was de technologie van belang en wilde men uniformiteit brengen in de groep van bedrijven in de landen Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

De projectgroep van Roos Electronics heeft een aantal applicaties bekeken tijdens het selectietraject. Hieruit kwam Dynamics AX naar voren met twee mogelijke leveranciers.

Gerdine Jansen, IT Manager, geeft aan: ”Met Dynamics AX zijn we klaar voor verdere internationale groei. Wij hebben de keuze voor HSO gemaakt vanwege hun kennis en ervaring in onze handel.” Roos Electronics heeft een aantal referenties van HSO gepolst om dit bevestigd te krijgen. Na het gedegen vooronderzoek dat HSO heeft uitgevoerd, dat is vertaald in een Plan van Aanpak, was de keuze definitief. De voorspelbaarheid van de implementatie is hiermee geborgd en Roos Electronics zal met de vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk dit jaar nog live gaan. De Engelse vestiging zal begin 2009 operationeel gaan.

Over Roos Electronics:
Roos Electronics is importeur/groothandel gespecialiseerd in elektrotechnische producten voor de doe-het-zelf-markt. Deze producten worden verkocht onder haar merknaam ELRO. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gilze (Noord-Brabant). De buitenlandse verkoopkantoren zijn gevestigd in Arnsberg (Duitsland), Antibes (Frankrijk) en Bromsgrove (Engeland). Door deze vier kantoren bestrijkt het afzetgebied heel Europa. Roos Electronics is onderdeel van de Spijker Holding, waartoe ook bedrijven als Nedac Sorbo, Tristar, Spijker Kwasten en Elofer behoren.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design