Sharing the power (knowledge) of Axapta!

Powered by Blogger








De plaats waar MBS Axapta gebruikers, implementatie partners en anderen ervaringen en kennis uitwisselen.

Zoek je technische/functionele artikels, ga dan naar: Axapta Lessons Learned

Wil je commentaar geven op artikels, klik the Comment tag onder het artikel.

Name:
Location: Virtual, Netherlands

Site Feed


Ever wondered where other Axapta friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Axapta Knowledge Village Frappr!

Monday, August 18, 2008

Polvo BV kiest Microsoft Dynamics AX vanwege synergie voordeel, schaalbaarheid, moderne technologie en functionaliteit

Roosendaal, 18 augustus 2008 – Polvo B.V. heeft na een uitgebreid selectie traject gekozen voor Microsoft Dynamics AX en de Real-Time Warehouse Management oplossing van HSO.

Polvo BV bestaat voor een deel uit een groep van bedrijven (Leys, Kruyt, Lekkerkerker, vd Stad en Holtgrefe) die zich richt op handel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen, machines, bevestigingsmaterialen en ventilatieroosters en levert aan de professionele gebruiker in de bouw. Met vijf hoofdvestigingen en vele filialen verspreid over Nederland worden de klanten bediend en beleverd. Naast deze bedrijven zijn er nog vier bedrijven die onder Polvo vallen: Cystac (projecten), Toolprof (webshop), Secured (montage) en GKL VT (assemblage en verkoop van ventilatieroosters).

“Om synergie voordelen te behalen binnen de bedrijven onder Polvo hebben we gekozen voor een uniform platform waarbij Dynamics AX maximaal voldeed aan de gestelde eisen en wensen op functioneel en technologisch vlak. Tevens zal de schaalbaarheid van AX ons in staat stellen onze expansie strategie te executeren en de onderliggende AX-technologie helpen onze klanten op een nog betere en efficiëntere wijze van dienst te zijn. Onze keuze voor HSO als implementatie partner komt voort uit de branchekennis en ervaring die HSO heeft en de aantoonbare referenties bij branchegenoten van ons”, zegt Jeroen Vermeer, CFO bij Polvo Holding.

In september zal worden gestart met de implementatie van Dynamics AX. Op basis van een kernel/roll-out zullen alle bedrijfsonderdelen van Polvo gebruik gaan maken van Dynamics AX.

Over Polvo:
Polvo B.V. is de holding van een aantal gerenommeerde ijzerwarenvakhandelbedrijven met 27 vestigingen in Nederland. Polvo is gevestigd in Roosendaal. Binnen Polvo wordt met 3 regio’s gewerkt m.n. oost, zuid en west. Verder valt een 3-tal voor de bouwkolom dienstverlenende bedrijven onder deze holding met onder andere een montagebedrijf en een projectenorganisatie.

Polvo is een marktgerichte organisatie en stemt haar producten en diensten af op de wensen van hun afnemers met in achtneming van de wettelijke regelgeving. Polvo gebruikt kennis en kunde om klanten te bedienen met producten en oplossingen op het gebied van hang en sluitwerk, elektronica, domotica, elektrische gereedschappen, handgereedschappen, bevestigingsmaterialen en andere aanverwante artikelen.

Polvo heeft als doel om hun marktaandeel en afzetpotentieel op meerdere marktgebieden te vergroten, door middel van autonome groei maar ook door overname van bestaande ondernemingen, zowel in bestaande als in nieuwe marktgebieden. Voorbeelden hiervan zijn de recente acquisities van Holtgrefe in Waalwijk en Van der Stad in Wijchen.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home








Copyright © 2000 - DanGa Design